HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Bruge HTC BoomSound med hovedtelefoner

Sæt dine hovedtelefoner til og tænd for HTC BoomSound med Dolby Audio for at få lyd i fine detaljer på en mere personlig måde.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Indsæt dine hovedtelefoner i hovedtelefonstikket.
  3. Tryk på HTC BoomSound med Dolby Audio Til/Fra.
  4. Tryk på HTC BoomSound med Dolby Audio, og vælg derefter en funktion fra skærmen Vælg dine hovedtelefoner. HTC Desire 10 lifestyle husker hvilken hovedtelefonprofil du vælger, så du ikke behøver at vælge den igen næste gang.
Bemærk: HTC BoomSound med Dolby Audio er ikke tilgængelig over HDMI, Bluetooth, Miracast eller USB-lydudgang.