HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Bruge NFC

Med indbygget NFC (nærfeltkommunikation) på HTC Desire 10 lifestyle kan du dele indhold med andres NFC-kompatible mobile enheder på et øjeblik.
Bemærk: Om din telefon er udstyret med NFC er afhængigt af din telefonmodel, region og land.
Overfør websider, billeder, kontaktoplysninger mm. ved blot at holde HTC Desire 10 lifestyle og den anden enhed op med bagsiden mod hinanden.

Du kan også bruge NFC til trådløs betaling. Hvorvidt du kan bruge betaling med NFC afhænger af, om din mobiloperatør tilbyder denne tjeneste. Kontakt din mobiludbyder for at få flere oplysninger.

Slå NFC til eller fra

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Mere og dernæst på NFC Til/Fra for at slå til og fra.

Overføre indhold

Vigtigt: Sørg for at begge enheder er låst op og har NFC slået til. Hvis den anden enhed har en Android Beam-funktion, skal du sørge for, at den også er slået til.
  1. Mens du ser på det indhold, du vil dele, holder du HTC Desire 10 lifestyle og den anden telefon op med bagsiderne mod hinanden.

Sørg for, at NFC-området (den skraverede del) på din HTC Desire 10 lifestyle og den anden telefons NFC-område er tæt på hinanden. Du kan eksperimentere ved at flytte telefonerne en smule i forhold til hinanden, indtil der etableres en forbindelse.

2. Når HTC Desire 10 lifestyle vibrerer, trykker du på skærmen for at sende indholdet til den anden enhed.
Det delte indhold vises på den anden skærm. For nogle emner, som du har delt (som f.eks. kontaktoplysninger), vises der yderligere anvisninger om hvordan du kan gemme emnet på den modtagende enhed.