HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Oprettelse af en VPN-forbindelse

Tilføj virtuelle private netværk (VPN'er), så du kan oprette forbindelse til og få adgang til ressourcer på et lokalt netværk som f.eks. et firmanetværk eller hjemmenetværk.

Inden du kan forbinde HTC Desire 10 lifestyle til dit lokale netværk, kan du blive bedt om at:
  • Installere sikkerhedscertifikater.
  • Indtaste dine login-oplysninger.
  • Hente og installere et krævet VPN-program, hvis du opretter forbindelse til et sikret virksomhedsnetværk. Kontakte din netværksadministrator for yderligere oplysninger.

Din HTC Desire 10 lifestyle skal også først oprette en Wi‍-Fi eller en dataforbindelse, inden du kan oprette en VPN-forbindelse.

Tilføje en VPN-forbindelse

Vigtigt: Du skal først konfigurere en pinkode, et mønster eller en adgangskode til låseskærmen, før du kan bruge legitimationsoplysningslager og konfigurere VPN.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Under Trådløs og netværk, skal du trykke på Mere.
  3. Tryk på VPN > > Tilføj VPN profil.
  4. Indtast VPN-indstillingerne og konfigurer dem i overensstemmelse med de sikkerhedsdetaljer, du har fået af netværksadministratoren.
  5. Tryk på Gem.

Opretter forbindelse til et VPN

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Under Trådløs og netværk, skal du trykke på Mere.
  3. Tryk på VPN.
  4. Tryk på den VPN, du vil oprette forbindelse til.
  5. Indtast dine legitimationsoplysninger og tryk på Forbind. Når du får forbindelse, vises ikonet for VPN-forbindelse i meddelelsesområdet på statusbjælken.
Du kan så åbne webbrowseren for at få adgang til ressourcer, f.eks. intranetsteder på firmanetværket.

Afbryde fra et VPN

• I Indstillinger trykker du på Mere > VPN. Tryk på VPN-forbindelsen og tryk så på Afbryd.
  • Glid fingeren for at åbne Meddelelsespanelet. Hvis du ser en VPN-meddelelse, skal du trykke på den og dernæst på Afbryd.
Relaterede instruktioner