HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Lytte til FM-radio

Lyt til dine foretrukne radiostationer med appen FM-radio.
Vigtigt: Du skal først tilslutte et headset til lydstikket på din HTC Desire 10 lifestyle for at bruge FM-radio. FM-radio bruger stereoheadsettet som FM-radioantenne.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på FM-radio.
  2. Hvis dette er første gang, du åbner FM-radio, vil apparatet automatisk søge efter lokale FM-stationer. Når den er færdig med at søge, kan du rulle igennem listen og trykke på en station for at lytte til den.
  3. Mens du lytter til en FM-station, kan du:
    • Tryk på eller for at gå til næste eller forrige station.
    • Træk i skyderen for at indstille til en frekvens på FM-båndet. Tryk på eller for at finjustere radiofrekvensen.
    • Tryk på for at markere en radiostation som favorit. Tryk på for at se dine andre favoritter og forudindstillede stationer.
  4. Sluk helt for FM-radio, ved at trykke på .

Du kan tænde igen, mens du stadig er i programmet, ved at trykke på .