HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Tjekke Vejr

Brug programmet Vejr og widget'en til at undersøge det aktuelle vej og vejrudsigten for de næste fem dage. Ud over den aktuelle placering kan du se vejrudsigter for andre byer i hele verden.
  1. Tryk på vejr-delen på vejr og ur-widget'en på startskærmen, for at åbne Vejr-programmet.Herefter vises vejrudsigten for din aktuelle placering.
  2. Glid til fanerne Pr. time og Vejrudsigt for at se vejrudsigten på din placering.
  3. Tjek vejret i andre byer ved at trykke på og vælge byen.
  4. Hvis du vil tilføje flere byer, trykker du på og indtaster placeringen.
  5. For at ændre temperaturskalaen, opdatere tidsplanen og meget mere, skal du trykke på > Indstillinger.
Dine indstillinger i programmet Vejr kontrollerer også de vejroplysninger, der vises i Ur.