HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Brug af Ur

Få mere ud af programmet Ur end bare dato og tidspunkt. Brug HTC Desire 10 lifestyle som et verdensur for at se, hvad klokken er i byer rundt om på kloden. Du kan også indstille alarmer og registrere din tid med stopuret eller timeren.

Indstille en alarm

Du kan tilføje en eller flere alarmer.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Ur.
  2. På fanen Alarmer markerer du afkrydsningsfeltet for en alarm og trykker på den alarm.
  3. Under Indstille alarm skal du bruge rullehjulene til at indstille tidspunktet for alarmen.
  4. Hvis du ønsker at alarmen skal gentages på andre dage, skal du trykke på Gentag.
  5. Tryk på Udført.
Tip:
  • Deaktiver en alarm ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet for den alarm.
  • Hvis du skal indstille mere end tre alarmer, skal du trykke på .

Manuel indstilling af dato og tidspunkt

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Ur.
  2. På fanen Verdensur trykker du på > Indstil dato og tid.
  3. Deaktiver Automatisk dato og tid og Automatisk tidszone, og indstil derefter den ønskede tidszone, dato og tid.
Tip: Hvis du vil vise tiden i militærstil, vælger du indstillingen Brug 24 timers format.