HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Læse og besvare en e-mail-meddelelse

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Mail.
  2. Skift til den e-mail-konto, du vil bruge.
  3. I e-mail-kontoens indbakke trykker du på den e-mail eller samtale, du vil læse.
    Bemærk: Hvis du ønsker at læse en e-mail-meddelelse inde i en samtale, skal du trykke på for at udvide samtalen, og derefter trykke på e-mail-meddelelsen.
  4. Tryk på Svar eller Svar alle.
    Tip: Tryk på for flere funktioner for e-mail-meddelelsen.

Besvar hurtigt en e-mail

Du kan hurtigt besvare en ny e-mail fra startskærmen eller låseskærmen.
  1. Når du modtager en meddelelse om en ny e-mail, glider du Meddelelsespanelet ned.
  2. På forhåndsvisningen af e-mailen trykker du på Svar alle.

Hvis du har flere meddelelser og ikke kan se e-mailindstillingerne, kan du udvide forhåndsvisningen af e-mail ved at glide to fingre fra hinanden på meddelelsen.

3. Opret dit svar og tryk på .