HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Din kontaktliste

Programmet Kontakter lister alle de kontakter, du har lagret på HTC Desire 10 lifestyle samt fra onlinekonti, du er logget på. Brug programmet Kontakter til let at administrere kommunikation med personer, der betyder noget for dig.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Kontakter.
  2. På listen Dine kontakter kan du:
    • Se din profil og redigere dine egne kontaktoplysninger.
    • Oprette, redigere, finde eller sende kontakter.
    • Tryk på en kontakts billede for at finde måder, hvorpå du hurtigt kan få forbindelse til vedkommende.
    • Se, når en kontakt har sendt dig nye meddelelser.
Tip: Hvis du vil sortere din kontakter efter for- eller efternavn, trykker du på > Indstillinger > Sorter kontakter efter.

Filtrere din kontaktliste

Når du kontaktliste bliver lang, kan du vælge, hvilke kontakter, du vil vise.
  1. På fanen Kontakter trykker du på Telefonbog.
  2. Vælg de konti, der indeholder de kontakter, du vil vise.
  3. Tryk på .

Sådan finder du dine kontaktpersoner

Søg efter kontaktpersoner på din HTC Desire 10 lifestyle, dit firma, hvis du har en Exchange ActiveSync-konto eller sociale netværk, du er logget på.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Kontakter.
  2. På fanen Kontakter, kan du:
    • Finde personer i din kontaktliste. Tryk på , og indtast de første par bogstaver af kontaktpersonens navn i feltet Søg i personer.
    • Find kontaktpersoner i dit firma. Tryk på , indtast de første par bogstaver af kontaktens navn i feltet Søg i personer, og tryk derefter på feltet Søg efter kontakter i firmaets adressekartotek.
Tip: Bortset fra at søge efter en kontakt efter navn, kan du søge ved at bruge en kontakts e-mailadresse eller firmanavn. På fanen Kontakter, skal du trykke på > Indstillinger > Søg i kontakter efter, og vælg derefter et søgekriterium.