HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Restaurantanbefalinger

Ved du ikke hvad du vil spise? Få anbefalinger af restauranter i nærheden i HTC BlinkFeed.
Vigtigt:
  1. Fra HTC BlinkFeed, skal du stryge til højre for at åbne sidemenuen.
  2. Tryk på og sørg for at vælge Anbefalinger til måltider.

For at få restaurantanbefalinger, skal du dagligt bruge HTC BlinkFeed. Restaurantanbefalinger vises som en stabel i HTC BlinkFeed og også på din låseskærm.

Vise restaurantanbefalinger

Vis billeder af restauranten, få vejbeskrivelser til restauranten og mere.
  1. Når du ser en stabel med restaurantanbefalinger, kan du trykke på den til for vise yderligere oplysninger.
  2. Du kan gøre følgende:
    • Tryk på billedstablen eller Vis fotos for at gennemse billeder af restauranten.
    • Tryk på kortikonet eller andressen for at se placeringen og få kørselsvejledninger til restauranten.
    • Hvis du ser et telefonnummer, kan du trykke på telefonnummeret for at ringe til restauranten.
    • Hvis de er tilgængelige, kan du trykke på prikkerne nederst for at se flere indstillinger.