HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Hvad er HTC BlinkFeed?

Få de seneste nyheder om dine interesser eller statusopdateringer fra dine venner direkte på HTC BlinkFeed. Konfigurer hvilke sociale netværk, nyhedskilder mm., som skal vises.
  • Glid op eller ned for at gennemse historier på HTC BlinkFeed.
  • Tryk på et felt for at vise indholdet. Hvis det er en videotitel, kan du se videoen på hele skærmen, høre lyden og styre afspilningen.
  • Glid til venstre eller højre, mens du ser en nyhedsartikel, for at se flere historier.
  • Mens du er i HTC BlinkFeed, kan du trykke på eller for at rulle til toppen.
  • Rul til toppen og træk skærmen ned for manuelt at opdatere streamen.
  • Glid til højre på HTC BlinkFeed for at åbne sidemenuen, hvor du kan vælge typen af feeds eller tilføje dine brugerdefinerede emner, der skal vises.
Bemærk: Ur-widget'en vises på HTC BlinkFeed, hvis du har angivet HTC BlinkFeed som hovedstartskærm.