HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Overførsel af iPhone indhold til din HTC-telefon

Med HTC Sync Manager kan du nemt overføre iPhone-indhold som f.eks. kontakter, meddelelser, baggrunde, kamerabilleder mm. til din HTC-telefon.
Vigtigt: Du skal bruge iTunes 9.0 eller senere til først at sikkerhedskopiere iPhone til din computer.
  1. Tilslut din iPhone og din HTC telefon til din computer.
  2. I HTC Sync Manager klikker du på Start > Overfør og Sikkerhedskopier.
  3. Klik på knappen Introduktion.
  4. Hvis du endnu ikke har brugt iTunes til at sikkerhedskopiere indholdet på din iPhone til din computer, skal du gøre det inden du fortsætter.
  5. Vælg din iPhone-sikkerhedskopifil, og klik derefter på OK.
  6. Vælg, hvilke typer indhold, du vil overføre til din HTC telefon.

Du kan vælge, om du vil udskifte indholdet på din HTC telefon med iPhone-indholdet.

7. Klik på Start. Vent på at HTC Sync Manager er færdig med at overføre indhold.