HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Sådan installeres HTC Sync Manager på computeren

Du kan installere HTC Sync ManagerWindows XP eller nyere versioner. Hvis du vil installere programmet på en Mac-computer, skal den have OS X 10.6 eller nyere.

1. Hent HTC Sync Manager installationsprogrammet fra HTC's supportsted: htc‍.‍com‍/‍hsm‍/.
  2. Start installationsprogrammet og følg anvisningerne på skærmen.
  3. Opret forbindelse mellem telefonen og computeren med det medfølgende USB-kabel. Derefter åbnes HTC Sync Manager.
Bemærk:
  • Hvis du har problemer med at installere HTC Sync Manager, skal du lukke alle aktive programmer og geninstallere. Hvis problemet stadig forekommer, skal du midlertidigt deaktivere dit anti-virusprogram og prøve at installere igen.
  • Hvis du deaktiverede dit anti-virusprogram, skal du huske at aktivere det igen, når du har installeret HTC Sync Manager.