HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Fjerne en konto

Fjern konti fra din HTC Desire 10 lifestyle, hvis du ikke længere bruger dem. Fjernelse af en konto sletter ikke selve kontoen eller oplysninger fra selve onlinetjenesten.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på en kontotype.

Hvis du har logget på med flere konti under samme kontotype, skal du trykke på kontoen for at fjerne den.

3. Tryk på > Fjern konto.
Vigtigt: Visse personlige oplysninger bevares muligvis af tredjepartsprogrammet, efter du har fjernet kontoen fra HTC Desire 10 lifestyle.