HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Programmet HTC Boost+ kan bruges til følgende

Optimer din telefonens ydeevne, maksimer dens lagerkapacitet og lås bestemte programmer, så din telefon kan holdes mere privat.

Her er nogle af de ting du kan gøre med programmet Boost+.

• Hold øje med din telefons lagerplads og brug af hukommelsen.
  • Slet cache-filer, installationsprogrammer, midlertidige filer og reklame-filer på din telefon.
  • Optimer systemressourcerne, så batteriets levetid forlænges, når du spiller dine yndlingsspil.
  • Administrer uregelmæssige programaktiviteter, lås programmer med følsomt indhold og afinstaller programmer, som du ikke bruger.
Relaterede instruktioner