HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Kopiere filer fra HTC Desire 10 lifestyle til din computer.

Du kan kopiere din musik, dine billeder og andre filer til HTC Desire 10 lifestyle.
Vigtigt:
  • Gem og luk filerne, før du kopierer dem fra computeren til HTC Desire 10 lifestyle eller omvendt.
  • Hvis du bruger lagerkortet som intern hukommelse, vil computeren kun vise lagerkortets indhold.
  1. Opret forbindelse fra HTC Desire 10 lifestyle til computeren med det medfølgende USB-kabel.
  2. Lås skærmen på HTC Desire 10 lifestyle op, hvis den er låst.
  3. Tryk på Ja på pop-op-meddelelsen, hvor du bliver spurgt, om du vil brugen USB-enheden til filoverførsler.

Hvis du ikke ser denne meddelelse, skal du glide meddelelsespanelet åbent, trykke på meddelelsen Brug USB til og derefter trykke på Filoverførsler.

Der vises herefter indstillingsmulighederne for visning eller import af filerne på computerens skærm.

4. Vælg at vise filerne.
  5. Kopier filerne fra computeren til HTC Desire 10 lifestyle eller omvendt.
  6. Når du har kopieret filerne, afbryder du forbindelsen mellem HTC Desire 10 lifestyle og computeren.