HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Ekstrem strømbesparelsestilstand

Hvis du ikke har brug for de fleste af telefonens funktioner, kan du aktivere Ekstrem strømbesparelsestilstand for at forlænge batterilevetiden. I denne tilstand holder telefonen længere i standby, men du kan så kun bruge de mest grundlæggende funktioner som telefonopkald, SMS og e-mail.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Tænd/Sluk.
  3. Tryk på feltet Ekstrem strømbesparelsestilstand Til/Fra for at slå tilstanden til eller fra.

Hvis du vil slå tilstanden til automatisk, trykker du på Ekstrem strømbesparelsestilstand, vælger Slå automatisk ekstrem strømbesparelsestilstand til og vælger et batteriniveau.

Under Flere oplysninger trykker du på Få mere at vide for at få nærmere oplysninger om, hvordan ekstrem strømbesparelsestilstand maksimerer batterilevetiden.