HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Sådan tager du selfies med stemmekommando

Du kan let tage selfier eller selfie-videoer vha. simple stemmekommandoer. Du skal blot slå denne funktion til i kamera-indstillingerne.
Bemærk: Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til en af funktionerne Selfie-billede eller Selfie-video. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  4. Tryk på Indstillinger > Kameraindstillinger.
  5. Vælg funktionen Stemmeoptagelse og tryk udenfor sidemenuen for at lukke den.
  6. Poser og hold dig selv inden for rammen på skærmen.
  7. Kik på frontkameraet, hvorefter du skal:
    • Sig Cheese eller Tag billede for at tage en selfie.
    • Sig Start video eller Optag for at optage en selfie-video.
Tip: Du kan også bruge stemmekommandoer med hovedkameraet. Skift til Billed-tilstand og vælg Stemmeoptagelse i kameraindstillinger.