HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Bruge Auto Selfie

Stå stille, når du tager en auto selfie — eller bare smil! Du skal blot slå denne funktion til i kamera-indstillingerne.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Selfie-billede-funktionen. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  4. Tryk på Indstillinger > Kameraindstillinger.
  5. Vælg Automatisk selfieoptagelse og tryk udenfor sidemenuen for at lukke den.
  6. Poser og hold dig selv inden for rammen på skærmen.
  7. For automatisk at tage en selfie, skal du kikke på frontkameraet, og derefter:
    • Stå stille, indtil den hvide ramme på skærmen bliver grøn.
    • Eller smil til kameraet. Hold smilet i et par sekunder, indtil billedet er taget.