HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Tage et billede

1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Billede-funktionen, hvis du ikke er i denne funktion. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Peg kameraet på det, du vil tage et billede af. Kameraet fokuserer automatisk, mens du bevæger det. Du kan også trykke på skærmen, for at fokusere på et andet sted på billedet.
  4. For at justere eksponeringen, skal du trykke på skærmen, og derefter bevæge fingeren op og ned.
  5. Når du er klar til at tage billedet, skal du trykke på .