HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Vælge en optagetilstand

Skift til en optagefunktion, for at tage billeder og optage videoer. Kameraet på HTC Desire 10 lifestyle opdeler optagefunktioner i kategorier, så du hurtigt kan finde den funktion, du vil bruge.
  1. Tryk på , for at åbne sidemenuen.

Du kan også glide til højre fra venstre kant i liggende orientering eller glider ned fra toppen i stående orientering.

2. Rul igennem menuen for at se de tilgængelige optagetilstande.
  3. Tryk på den ønskede optagefunktion.
  4. Du kan hurtigt skifte mellem front- og hovedkameraet ved at trykke på på kamerasøger-skærmen.
  5. Du kan hurtigt skifte tilbage til enten Billed- eller Videofunktion, når du er i andre optagetilstande, uden at åbne sidemenuen.Lige under udløserknappen, skal du blot trykke på for at skifte tilbage til Billedtilstand eller for at skifte tilbage til Videotilstand.