HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Ringetoner, meddelelseslyde og alarmlyde

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Lyd og meddelelse.
  3. Tryk på et element for at ændre det, og vælg derefter andre lyde til din ringetone, systemmeddelelser og alarmen.
    Tip: Gå til indstillingerne for de specifikke programmer for at vælge lyde for hhv. nye meddelelser, e-mail og påmindelser om begivenheder.
  4. Tryk på Lydstyrke for at angive lydstyrken for hver lydtype.
Du kan gennemse for at finde flere lyde i Temaer, gå til Indstillinger > Personaliser > Rediger nuværende tema, og tryk så på Ringetone, Meddelelse eller Alarm.