HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Sådan bruger du stickers som programgenveje

Udskift de almindelige programgenveje med stickers, så du kan få et ensartet design af din startskærmbaggrund. Du kan sammenkæde individuelle stickers til forskellige programmer.
  1. Skift Til Freestyle layout.Find ud af hvordan ved at se i Vælge et layout til startskærmen.
  2. Hold fingeren på et ledigt sted på en widget-skærm.
  3. Tryk på Tilføj stickers i pop-op-menuen.
  4. Tryk på > Stickers.
  5. Rul igennem stickers og træk en sticker til det widgetpanel, du vil tilføje den.
  6. Tryk på en nyligt tilføjet sticker og tryk på et program, for at sammenkæde det til stickeren.
    Tip: Hvis du ønsker at linke stickeren til et andet program, skal du trykke og holde på det på widgetpanelet og trække det til Sammenkæd igen.
  7. Du kan vise eller skjule navnet på det program, den er sammenkædet til, skal du trykke og holde på stickeren på widgetpanelet og derefter trække den til Vis etiket eller Skjul etiket.
Tip: Du kan vise eller skjule etiketter for alle stickers på Startskærmen. Tryk og hold på en tom plads på en tom plads på et widgetpanel, og tryk derefter på Vis/skjul etiketter til stickers.