HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Sådan oprettes smartlåsen

Indstil telefonen til at registrere dit ansigt eller en anden betroet enhed, før du kan låse skærmen.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Sikkerhed.
  2. Tryk på Skærmlås, og vælg og konfigurer en skærmlås.

Dette bliver din backupmetode til oplåsning af skærmen.

3. Tryk på Smartlås på skærmen Sikkerhed.
  4. Bekræft din skærmlås.
  5. Vælg hvad telefonen skal registrere, før den låser op.
  6. Følg skærmvejledningen og tryk på for at vende tilbage til skærmen Sikkerhed.
  7. Tryk på Lås automatisk telefonen og angiv det tidsrum, hvor telefonen skal være inaktiv, før skærmen låses.
For at gøre smartlåsen mere pålidelig og sikker, kan du træne din HTC Desire 10 lifestyle til at genkende dit ansigt i forskellige situationer, som fx hvis du har briller på eller er ved at gro skæg.

Tryk på Smartlås, bekræft din skærmlås, og tryk på Betroet ansigt > Gør ansigtsregistreringen bedre. Følg skærmvejledningen.