HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Indstille dit hjem- og arbejdssted

I HTC Sense Home-widget'en indstiller du din startskærm og dine arbejdssteder på basis af din adresse, Wi-Fi-netværk eller begge dele.

Du kan tilknytte flere adresser og Wi‍-Fi netværk til hvert af disse steder. Vha. dine indstillede adresser eller Wi‍-Fi-netværk vil HTC Sense Home-widget'en kunne bestemme, hvor du er, og vise de relevante programmer.

1. Glid til venstre eller højre på Startskærmen, indtil du ser HTC Sense home widget.
  2. Tryk på > > Angiv placeringer.
  3. Vælg den placering, du vil indstille.
  4. Tryk på og gør et af følgende:
    • Tryk på Adresse og indtast din adresse eller vælg den på kortet.
    • Tryk på Wi-Fi-netværk og vælg ét eller flere Wi‍-Fi-netværk, som du vil tilknytte placeringen.
  5. Når du er færdig med at indstille dit hjem- og arbejdssted, trykker du på .