HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Overføre iPhone indhold med iCloud

Hvis du har en iCloud-konto, kan du synkronisere iPhone-indhold til dit iCloud-lager og herefter overføre indhold som fx kontakter eller billeder til HTC Desire 10 lifestyle.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Hent indhold fra en anden telefon.
  2. Tryk på iPhone > Importér fra iCloud backup.
  3. Følg trinene, som vises på skærmen for at sikkerhedskopiere dit iPhone indhold til dit iCloud-lager.
  4. Indtast din iCloud e-mail-adresse og adgangskode, og tryk derefter på Log ind.
  5. Vælg den iPhone sikkerhedskopi, som du ønsker at overføre til HTC Desire 10 lifestyle, og tryk derefter på Næste.
  6. Vælg de typer indhold, du vil overføre, og tryk så på Importer.
  7. Vent indtil overførslen er afsluttet, og tryk derefter på Udført.
Bemærk: Du kan kun overføre bestemte kontaktoplysninger, som f.eks. kontaktens navn, billede, postadresse, e-mail-adresse, fødselsdag, årsdag og noter.