HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

HTC Desire 10 lifestyle oversigt

Efter at have taget HTC Desire 10 lifestyle ud af kassen, bør du først gøre dig bekendt med placeringen af kortstikkene og de forskellige knapper.
Bemærk: Om din telefon understøtter to SIM-kort er afhængigt af din telefonmodel, region og land.
  1. TÆND/SLUK
  2. LYDSTYRKE-knapper
  3. 3,5 mm headset-stik
  4. Ørestykket/højttaler
  5. Meddelelses-LED
  6. Nærhedssensor
  7. Frontkamera
  8. Låg til stik
  9. TILBAGE
  10. START
  11. SENESTE APPS
  12. Huller til snor
  13. Højttaler
  14. USB-stik
Vigtigt:
Du skal bruge et 4G/LTE-abonnement for at bruge din udbyders 4G/LTE-netværk til taleopkald og datatjenester. Få yderligere oplysninger hos din udbyder.
Bemærk:
  • Hvis du vil bruge et cover eller en skærmbeskyttelse, må du ikke dække eller blokere for nærhedssensoren. Køb et cover eller en skærmbeskyttelse, der er designet til HTC Desire 10 lifestyle.
  • Undgå at væsker eller støv kommer ind i mikrofonhullet for at forhindre skader på mikrofonen.
  • Undgå, at forbinde et tredjeparts-hovedtelefoner eller tilbehør med metalpynt, der kan hænge nær hovedtelefonstikket. Hvis disse bruges, kan det påvirke signalmodtagelsen.
  • Du må ikke forsøge at skille telefonen ad. Prøv ikke at tvinge bagdækslet af eller fjerne batteriet. Dette kan beskadige telefonen eller dens elektroniske dele og vil gøre garantien ugyldig.