HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Software- og programopdateringer

HTC Desire 10 lifestyle kan du få softwareopdateringer med de nyeste performanceforbedringer, fejlrettelser og sikkerhedsforbedringer i samme øjeblik de er tilgængelige.

Du kan også downloade og installere de nyeste opdateringer til HTC og andre programmer fra Google Play, så du kan få glæde af nye og forbedrede funktioner. Nogle HTC-programmer, der ikke er forhåndsinstalleret på visse telefoner, kan også downloades fra Google Play.

Bemærk: Oplysningerne i denne vejledning er muligvis ikke helt opdaterede, og der kan være nyere tilgængelige software- eller programopdateringer.