HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Hvordan genstarter jeg telefonen i Sikker tilstand?

Nogle gange kan et tredjepartsprogram få din telefon til at lagge, give funktionsfejl eller fastfryse. I Sikker tilstand deaktiveres alle tredjepartsprogrammers aktiviteter midlertidigt. Hvis din telefon fungerer som den skal, mens den er i Sikker tilstand, er problemet forårsaget af et tredjepartsprogram, og der er sandsynligvis ikke tale om et hardwareproblem.
  1. Når telefonen er tændt, holder du TÆND/SLUK-knappen nede i nogle få sekunder for at slukke for telefonen.
  2. Når du bliver bedt om det, skal du holde Sluk nede.
  3. Når du ser dialogboksen Genstart i sikker tilstand, trykker du på OK.Din telefon vil genstarte, og du vil se Sikker tilstand i skærmens nederste del.
  4. Test telefonen for at se, om Sikker tilstand løser dit problem.Er det tilfældet, er problemet sandsynligvis forårsaget af et program, du har downloadet for nyligt.
  5. Du kan gå tilbage til Normal tilstand ved at slukke for telefonen og tænde igen.

Du kan også genstarte i Sikker tilstand vha. hardwareknapperne. Tryk på TÆND/SLUK-knappen for at tænde for telefonen. Når du ser HTC-logoet på skærmen, holder du LYDSTYRKE NED nede, indtil du ser Sikker tilstand i skærmens nederste del.