HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Hvorfor er HTC Galleri ikke længere på min telefon?

HTC minimerer nu forhåndsindlæsning af programmer for at give dig den bedst mulige oplevelse fra HTC og Google-programmerne, men stadig give dig optimal hukommelse fra start. Ved at fokusere på det bedste, giver HTC dig en endnu bedre oplevelse med billedbehandling via HTC Kamera-programmet og Google Billeder.

Vha. Google Billeder kan du administrere dine billeder og videoer, sikkerhedskopiere dem til dit cloud-lager og nyde alle de fede funktioner.