HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Hvordan opretter jeg min egen film på Google Billeder?

Du kan skabe en film vha. billeder og videoer fra din telefonhukommelse eller din Google-konto.
  1. Sørg for at du er logget på din Google-konto fra Google Billeder.
  2. På startskærmen trykker du på > Billeder.
  3. Tryk på > Film.
  4. Vælg de billeder og videoer, du vil bruge. Du kan:
    • Tryk på en miniature for at vælge den.
    • Tryk på en dato for at vælge alle mediefiler derunder.
    • Hold på en miniature som dit første valg, og træk så fingeren til det sidste element, du vil vælge.
  5. Tryk på Opret.

Billeder og videoer i telefonen skal først overføres til din Google-konto, før du kan bruge dem i din film. Du er muligvis nødt til at vente, til Google Billeder er færdig med at overføre dit indhold.

6. Tryk på Uden titel for at angive en filmtitel.
  7. Tryk på for at anvende et filter.
  8. Tryk på for at tilføje baggrundsmusik.
  9. Tryk på for at omorganisere billed- eller videoklip.
  10. Når du er færdig med redigeringen, kan du trykke på for at dele filmen på dine online konti.Eller du kan trykke på > Eksporter video for at gemme den i telefonhukommelsen.