HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Hvordan sparer jeg på strømmen på batteriet?

Du kan få batteriet til at leve længere ved at følge nogle af disse tips:
  • I programmet Indstillinger går du til Strøm > Batteriforbrug eller Oversigt for at se oplysninger om batteriforbrugsmønsteret for de forskellige programmer.
  • Brug programmet Boost+ til at overvåge, om der er uregelmæssige aktiviteter på telefonen, som er håndteret, eller som du skal stoppe. Dette program har også funktionen Batteri-booster til spil, som optimerer systemets ressourcer for at spare på batterilevetiden uden at det påvirker gaming-oplevelsen.
  • Når du bruger tilbehør med en USB Type-C-forbindelse, bør du huske at trække stikket ud af telefonen, når du ikke bruger tilbehøret. Det vil fortsat bruge batteristrøm, så længe det er tilsluttet telefonen.
  • Du kan aktivere forskellige batteribesparende funktioner på telefonen som fx Strømbesparelse, Batterioptimering eller Ekstrem strømbesparelse. Der henvises til brugsanvisningen eller Sådan gør du for yderligere oplysninger.
  • Genoplad telefonen vha. den oplader, der fulgte med produktet.