HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Hvad er nyt og anderledes med HTC Desire 10 lifestyle?

HTC Desire 10 lifestyle er udstyret med et 13 MP hovedkamera, et 5 MP frontkamera og meget mere.

Hvad er nyt og særligt ved Kamera-programmet

• HTC Kamera-programmet er re-designet fra bunden, så det nu er lettere at skifte imellem kamerafunktioner, aktivere og deaktivere de vigtigste indstillinger samt at justere billedernes lysstyrke og fokus.
  • Du kan vække telefonen hurtigt direkte til Kamera-programmet ved at glide ned to gange på skærmen.

Suveræn lyd

HTC BoomSound med Dolby Audio Surround får din musik, film og spil en biograflignende surround-lyd.

Helt personlig

Vær kreativ og design din helt egen Startskærm med programmetTemaers nye funktioner som fx Freestyle layout, stickers og Tidsbaserede baggrunde.

Nyt tastatur

TouchPal-tastatur, et populært og dynamisk skærmtastatur, er nu blevet standardtastaturet på telefonen.

Boost+

Boost+ hjælper dig med at administrere dine systemressourcer for at forbedre ydeevne og forlænge batteriets levetid.

Android 6.0 Marshmallow

• Now on Tap søger intuitivt efter relaterede oplysninger direkte i programmet og mens du kigger på en meddelelse eller et websted efter hjælp.
  • For at beskytte din telefon og dit privatliv, har Android 6.0 forbedret måden, som programmer får adgang til visse data eller funktioner på, såsom din kontakter eller mikrofonen.
  • Brug dit eksisterende hukommelseskort som flytbart lager, som du kan sætte og bruge på enhver Android-telefon. Eller, hvis det er et spritnyt kort, kan du konfigurere det som intern hukommelse.
  • Doze-funktion og Program-standby hjælper dig med at forlænge batteriets levetid ved at begrænse netværksadgang, når telefonen ikke oplader og telefonen eller programmerne ikke bruges i længere tid.

Andet

• HTC BlinkFeed afspiller nu automatisk indlejrede videoer fra dine nyhedskilder.
  • HTC-programmer som fx Galleri, Fotoredigering, Kalender og Filhåndtering er ikke længere forhåndsinstalleret, hvilket betyder, at du får mere telefonhukommelse fra start, så du kan gemme flere billeder, videoer og filer. Hvis du vil bruge disse programmer, kan du stadig downloade nogle af dem fra Google Play og installere dem på HTC Desire 10 lifestyle.