HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Førhen brugte jeg HTC Backup. Hvorfor er HTC Backup ikke længere på min telefon?

HTC Backup findes ikke længere på HTC-telefoner, som bruger Android 6.0 Marshmallow.

HTC Backup har ændret navn til HTC Gendan. Med denne tjeneste kan du gendanne tidligere sikkerhedskopier, som du har lavet med HTC Backup på din telefon. For at gendanne disse sikkerhedskopier, skal du downloade og bruge programmet HTC Gendan på din telefon.

Hvis du bruger Android 6.0 og nyere, skal du bruge Android Sikkerhedskopi-tjenesten, for automatisk at sikkerhedskopiere din telefon til Google Drev. Du skal også bruge denne tjeneste, når du gendanner din sikkerhedskopi fra Google Drev til en ny telefon.

Du kan læse mere i brugervejledningen og vores trin-vejledninger.