HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister min telefon eller den bliver stjålet?

Du kan bruge Android Enhedshåndtering til at finde din telefon under følgende omstændigheder:
  • Funktionerne i Android Enhedshåndtering til at finde, låse og slette kan slås til i Indstillinger > Google > Sikkerhed på telefonen.
  • Din forsvundne eller stjålne telefon er stadig tilsluttet internettet, logget på fin Google-konto og har placeringstjenesterne slået til.
  1. Du kan gå til www.google.com/android/devicemanager med din computers webbrowser og logge på samme Google-konto, som bruges på din telefon.

Android Enhedshåndtering viser dig oplysninger om telefonens placering, når den registreres.

2. Gør et af følgende:
    • Klik på Ring for at få telefonen til at ringe, så du kan høre den, hvis du bare har forlagt den.
    • Hvis det er første gang, du bruger Android Enhedshåndtering, kan du klikke på Aktiver lås og slet, hvis du vil fjernstyre din telefon til at låse eller slette. Når du ser knapperne til Lås eller Slet, klikker du på den funktion, du vil udføre.
      Bemærk:
      • Fjernbetjent sletning vil nulstille til fabriksindstillingerne for at slette alle data fra telefonhukommelsen inkl. programmer, programdata og indstillinger.
      • Fjernbetjent sletning sletter muligvis ikke alle data på telefonen permanent, herunder fx dine personlige oplysninger.