Themes

< < Menu

Hvad er HTC Temaer?

Temaer giver dig en hurtig og nem måde at tilpasse din telefon med elementer som fx baggrunde, lyde og ikoner.

Du skal logge ind med din foretrukne konto for at kunne downloade temaer, ikoner, skrifttyper mm. fra Temaer butik. Hvis du vil designe og udgive dine egne temaer i Temaer Butik, skal du gå til themes.htc.com.

Bemærk:
  • Temaer er en del af programmet HTC Sense Home. For at få de nyeste funktioner til Temaer skal du downloade den nyeste version af HTC Sense home.
  • Hjælp-indholdet her er baseret på den følgende programversion: 9.66.1x og op.