Sense Companion

< < Menu

Visning af kortet med detaljer

Når du har konfigureret HTC Sense Companion, skal den bruge nogen tid til at lære fra din daglige brug af telefonen og af dine aktiviteter, før den kan give dig forslag og oplysninger. Når den begynder at vise dem som kort med detaljer, kan du se kortene på følgende måder.
  • Tryk på kantboblen, når du ser den i højre side af skærmen. Den vises kun i nogle sekunder.
  • Stryg meddelelsespanelet åbent og tryk på HTC Sense Companion meddelelse. Du er muligvis nødt til at rulle panelet ned for at se det, hvis du har flere programmeddelelser.
  • Åbn programmet HTC Sense Companion for at se alle kort med detaljer.

Sørg for at svare på oplysningskortene, ved at trykke deres knapper så HTC Sense Companion løbende kan lære fra dig, og give dig forslag og oplysninger.

Bemærk:
  • HTC Sense Companion tjekker dine kalenderdata som fx aften- og weekendaftaler, så den kan give dig påmindelser. Du skal først indtaste dine begivenheder med deres respektive datoer og steder i din kalender.
  • For at HTC Sense Companion kan lære og give dig nyttige oplysninger baseret på din placering og aktiviteter, skal du trykke på > Tilladelser og give programmet adgang til dine data, hvis du ikke allerede har gjort det. Sørg også for, at placeringstjenesterne er slået til under indstillingerne.
  • For at programmet kan give dig endnu bedre råd og forslag, kan du indtaste dine personlige oplysninger, såsom hvor dit hjem og dit arbejde er. Tryk på > Personlige oplysninger.