Screen Capture Tool

< < Menu

Om HTC Skærmoptagelsesværktøj

Brug HTC Skærmoptagelsesværktøj til at optage mere end blot et almindeligt skærmbillede.
Bemærk:
  • Hjælp-indholdet her er baseret på den følgende program-version: 1.00.1x.
  • Du kan downloade HTC Skærmoptagelsesværktøj fra Google Play Butik, hvis programmet ikke er forhåndsinstalleret på telefonen. Dette program er tilgængeligt til download på HTC U11 og nyere telefoner.
  • Nogle funktioner, som fx skærmoptagelse, er muligvis ikke tilgængelig på alle telefoner.

Med HTC Skærmoptagelsesværktøj kan du:

• Optage lange websider, meddelelsestråde og dokumenter i et enkelt skærmbillede.
  • Optag et udvalgt område på skærmen.
  • Fremhæv elementer ved at tegne på eller tilføje tekst til skærmbilledet.
  • Optag skærmhandlinger.
  • Del let dit skærmbillede, når du har optaget det.

Når du har optaget et skærmbillede, vises HTC Skærmoptagelsesværktøj nederst på skærmen.

Screen showing the HTC Screen capture toolbar.