HTC Sync Manager

< < Menu

Hvis HTC Sync Manager ikke længere understøttes, hvordan skal jeg så overføre indhold til min telefon?

Hvis du bruger en af disse HTC-telefoner:
  • HTC Desire 12, HTC Desire 12‍+, HTC U12‍+ eller nyere telefonmodeller
  • HTC-telefoner, der er opdateret til Android 9 som fx HTC U11 og HTC U11+

HTC Sync Manager understøttes ikke længere.

Brug en af følgende metoder til overføre indhold:
  • HTC værktøj til overførsel

For at overføre indhold fra en telefon til en anden henter du HTC værktøj til overførsel til din gamle telefon og bruger det til at overføre dit indhold til din nye telefon.

For yderligere oplysninger henvises til Overføre indhold fra en Android-telefon.

• Google Drev

Før du foretager en fabriksnulstilling, kan du sikkerhedskopiere telefonens data til din Google-konto, som gemmes i din Google Drev-hukommelse. Efter fabriksnulstillingen kan du gendanne data i forbindelse med at du konfigurerer din telefon.

• Filstyringssoftware (på en Windows computer)
    1. Sørg for at computeren har forbindelse til internettet før du tilslutter telefonen til din computer. Den relevante driver til telefonen downloades og installeres automatisk.
    2. Når driveren er installeret, kan du bruge software som fx Stifinder til at kopiere filer imellem computeren og telefonen.
  • Filoverførselssoftware (på en Mac computer)

For at overføre indhold mellem din Mac computer og din HTC-telefon kan du bruge filoverførselssoftware som fx Android File Transfer på computeren. Gå til android.com/filetransfer/ for at downloade og læse mere om, hvordan du bruger Android File Transfer.