HTC Sync Manager

< < Menu

Sikkerhedskopiere din telefon til din computer

Bemærk:
  • HTC Sync Manager ikke længere vil blive understøttet i HTC Desire 12, HTC Desire 12‍+, HTC U12‍+ og nyere telefoner.
  • Der henvises til https://www.htc.com/support/backup-and-transfer/ vedr. måder, hvorpå du kan sikkerhedskopiere eller overføre indhold fra HTC-telefoner.
Når du sikkerhedskopierer din HTC-telefon, navngiver HTC Sync Manager sikkerhedskopien efter telefonens model.
  1. Opret forbindelse mellem din telefon og din computer.
  2. I HTC Sync Manager klikker du på Start > Overfør og Sikkerhedskopier.
  3. Under Sikkerhedskopier og gendan:
    • Vælg om du vil medtage medieindhold fra telefonen i sikkerhedskopien.
    • Vælg om du altid vil sikkerhedskopiere telefonen, når du slutter den til din computer.
  4. Klik på Sikkerhedskopier nu.
  5. Hvis det er første gang, du sikkerhedskopierer telefonen, skal du vælge, om du vil sætte en adgangskode for sikkerhedskopien. Indtast og bekræft adgangskoden og klik på OK.