BoomSound Connect

< < Menu

HTC BoomSound Connect-programmet

Bemærk: Hjælp-indholdet her er baseret på den følgende programversion: 7.20.7x. Visse telefonmodeller understøtter ikke nødvendigvis den seneste programversion.
Hvis du bruger Qualcomm AllPlay aktive højttalere, kan du hente og installere HTC BoomSound Connect-programmet på din telefon for at administrere dem, sætte dine sange i kø på en delt højttaler mm.
  1. Tilslut din telefon til en højttaler eller til en gruppe af højttalere. Få flere detaljer under http://www.htc.com/dk/support/apps/htc-connect/streaming-music-to-allplay-speakers.html.
  2. når du bliver bedt om at hente HTC BoomSound Connect, skal du hente og installere programmet.
  3. Åbn programmet HTC BoomSound connect.
  4. Brug knapperne i programmet til at styre afspilning af musik og til at justere lydstyrken i højttalerne.
    Billede af afspilleren BoomSound Connect.
  5. Hvis du vil skifte mellem højttalere, skal du trykke på Vis ikonet for rullemenuen ved siden af den aktive højttalers navn, og tryk dernæst på en anden højttaler.
  6. Når flere telefoner streamer musik til samme højttaler, skal du trykke på Tilføj for at tilføje din musik til køen.
  7. Hvis du vil se køen og tjekke, hvor din musik befinder sig på listen, skal du trykke på Ikon for Musikkø.
  8. Tryk på Knap til flere indstillinger for at åbne indstillingerne til HTC BoomSound connect. Du kan omdøbe højttalere og rydde køen.