Blinkfeed

< < Menu

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor vises billeder ikke i News Republic?

Hvis billederne ikke vises, kan du prøve nedenstående tip, som kan hjælpe med at løse problemet.
  • Sørg for at opdatere News Republic til nyeste version i Play Butik.
  • Gå til Indstillinger, og tryk på Programmer. Find og tryk på News Republic, tryk derefter på Slet data eller Hukommelse > Slet data.
  • Hvis du bruger en dataforbindelse, skal du etablere ubegrænset dataadgang for News Republic, hvis databesparelse er slået til.

Gå til Indstillinger. Under Tryk på Trådløs og netværk, tryk Mere > Databrug > Databesparelse. Tryk på Ubegrænset dataadgang, og dernæst på Til/Fra ved siden af News Republic for at slå den til.

Hvorfor vises Facebook-posteringer ikke længere i HTC BlinkFeed?

Facebook tillader ikke længere HTC BlinkFeed at vise venners posteringer. Kun indhold fra fan-sider, du følger, kan vises nu.