HTC U11‎

< < Menu

Hoe kopieer of verplaats ik bestanden en mappen naar mijn geheugenkaart?

Gebruik een bestandsbeheer-app of ga naar de opslaginstellingen van je telefoon voor het kopiëren of verplaatsen van bestanden en mappen naar je opslagkaart.

Kopieer of verplaats vastgelegde foto’s en video’s van het interne geheugen naar de opslagkaart

1. Zorg ervoor dat een geheugenkaart is geplaatst in je telefoon.
  2. Ga naar Instellingen > Opslagruimte.
  3. Tik in het scherm Opslag op Intern gedeeld geheugen > Foto's en video’s.
  4. Tik op Afbeeldingen > Camera.
  5. Tik op > Selecteren, en tik vervolgens op de foto’s en video’s die je wilt kopiëren of verplaatsen.
  6. Tik op > Kopiëren naar map of > Verplaatsen naar map.
  7. Tik op SD-kaartmappen. Kies vervolgens een bestaande map of maak een nieuwe map aan op je opslagkaart.

Kopieer of verplaats bestanden en mappen naar de opslagkaart

1. Ga naar Instellingen > Opslagruimte.
  2. Tik in het scherm Opslag op de naam van de opslagkaart.
  3. Houd een bestand of map ingedrukt om het te selecteren. Tik vervolgens op meer items om ze te selecteren.
  4. Tik op > Kopiëren naar of > Verplaatsen naar.
  5. Kies de bestemmingsmap en tik vervolgens op Kopiëren of Verplaatsen.
    Tip: Als je geen van deze opties ziet, kan het nodig zijn om eerst te tikken op Bekijk.