HTC 10

1. AAN/UIT
  2. VOLUME
  3. nano-SIM-kaartsleuf
  4. HTC UltraSelfie camera met OIS
  5. Nabijheidssensor
  6. 3,5mm headset aansluiting
  7. Oortelefoon
  8. Meldings-LED
  9. microSD-kaartsleuf
  10. TERUG
  11. BEGIN / Vingerafdrukscanner
  12. USB Type-C-aansluiting
  13. HTC BoomSound Hi-Fi-luidsprekers
  14. RECENTE APPS
Belangrijk:
Je hebt een 4G/LTE-abonnement nodig om het 4G/LTE-netwerk van je aanbieder te kunnen gebruiken voor gesprekken en gegevensdiensten. Neem contact op met je mobiele netwerkaanbieder voor meer details.
Opmerking:
  • Als je een hoes of schermbescherming wilt gebruiken, moet je de nabijheidsensor niet afdekken en blokkeren. Koop een hoes of schermbeschermer die ontworpen is voor de HTC 10.
  • Sluit geen headsets van derden aan of accessoires met metalen bedels die bij de ingang van de headset bungelen. Dit kan de ontvangst van het signaal beïnvloeden.