Clock

< < Menu

De Klok gebruiken

Opmerking: De helpinhoud hier is gebaseerd op de volgende app-versie: 9.50.1x. Bepaalde telefoonmodellen ondersteunen de meest recente app-versie wellicht niet.
Haal meer uit de app Klok dan alleen de standaard datum en tijd. Gebruik je telefoon als wereldklok voor het bekijken van de datum en tijd in steden over de hele wereld. Je kunt ook alarms instellen of de tijd bijhouden met de stopwatch of een timer.

De datum en tijd met de hand instellen

1. Tik in het beginscherm op Knop alle apps, en zoek en tik vervolgens op Klok.
  2. Tik in het tabblad Wereldklok op > Datum en tijd instellen.
  3. Tik op de Autom. tijd en datum Aan/uit-schakelaar en op de Automatische tijdzone Aan/uit-schakelaar om de opties uit te schakelen.
  4. Stel de tijdzone, datum en tijd als vereist in.
Tip: Kies voor weergave van militaire tijd de optie 24-uren notatie gebruiken.

De woonplaats instellen

1. Tik in het tabblad Wereldklok op Knop meer opties > Tijdzone van huis instellen.
  2. Typ de naam van je woonplaats.
  3. Blader door de lijst en tik op je woonplaats.

Een stad toevoegen aan het scherm Wereldklok

1. Tik in het tabblad Wereldklok op Plaats toevoegen.
  2. Voer de naam van de stad in die je wilt toevoegen.
  3. Blader door de lijst en tik op de stad die je wilt toevoegen.