BoomSound Connect

< < Menu

HTC Bestandsbeheer

Opmerking:
  • De helpinhoud hier is gebaseerd op de volgende app-versie: 7.80.8x.
  • Als HTC Bestandsbeheer niet reeds is geïnstalleerd, kun je het downloaden van Google Play.
  • Wanneer je de app Bestandsbeheer voor de eerste keer opent, wordt je gevraagd om het toestemming te verlenen voor toegang tot bepaalde gegevens op je telefoon.
Gebruik de app Bestandsbeheer voor het bladeren door en organiseren van je bestanden en mappen in je telefoongeheugen en je geheugenkaart.

Je kunt tevens bestanden en mappen op je externe USB-geheugenapparaat weergeven en beheren als deze functie wordt ondersteund op je telefoon.

Overschakelen tussen soorten geheugen

1. Tik in het beginscherm op Knop alle apps, en zoek en tik vervolgens op Bestandsbeheer.
  2. Veeg naar links of rechts om te schakelen naar een bestandsopslag waar je je bestanden wilt zoeken of organiseren.
  3. Als je externe USB-oplsag hebt aangesloten en je ziet het bericht Verleen toegang tot USB-opslag, tik je op Volgende > Gereed. Ga daarna als volgt te werk:
    • Tik op Knop meer opties > SD-kaart tonen.
    • Tik op , vervolgens op de naam van je USB-schijf en dan op Selecteren.

Naar bestanden zoeken

1. Tik in Bestandsbeheer op Zoeken.
  2. Voer in het zoekvakje een paar tekens van de bestandsnaam in, en tik vervolgens op de Enter-toets. Overeenkomende bestandsnamen uit de bron- en submappen worden vervolgens weergegeven.
  3. Tik op een bestand om het te openen.

Je bestanden sorteren

1. Tik in Bestandsbeheer op Knop meer opties > Sorteren.
  2. Kies hoe je je bestanden en mappen wilt sorteren.

Bestanden kopiëren of verplaatsen

1. Blader in Bestandsbeheer naar het bestand of de map.
  2. Selecteer te kopiëren of verplaatsen items.
    Screenshot geselecteerde bestanden Bestandsbeheer
  3. Tik op Kopiëren of Verplaatsen naar.
  4. Blader naar de map waar je de bestanden naartoe wilt kopiëren of verplaatsen.

Of tik op Knop meer opties > Map maken om een nieuwe map aan te maken.

5. Tik op Plakken.

Bestanden als favorieten markeren

1. Blader in Bestandsbeheer naar het bestand of de map.
  2. Selecteer onderdelen om favorieten van te maken.
  3. Tik op Favoriet.

Om een item te verwijderen uit het tabblad Favorieten selecteer je het item en tik je op Favoriet verwijderen.

Bestanden of mappen verwijderen

1. Blader in Bestandsbeheer naar het bestand of de map.
  2. Selecteer te verwijderen items.
  3. Tik op Verwijderen.