HTC Backup en herstellen

iPhone-inhoud overdragen

Download en installeer de Google Drive-app op je iPhone, en gebruik het om een back-up te maken van iPhone-inhoud naar je Google-account. Ga naar https://www.android.com/switch/ om te kijken hoe je dit doet.

Zorg ervoor dat je op je HTC-telefoon aanmeldt bij dezelfde Google-account die je hebt gebruikt om een back-up te maken van je iPhone. Je contacten, agenda, foto's en video’s worden vervolgens gesynchroniseerd met je HTC-telefoon.