HTC Backup en herstellen

Je back-up terugzetten met je Google-account

Zo herstel je een opgeslagen back-up uit je Google Drive-opslag naar je nieuwe HTC-telefoon.
  1. Wanneer je je telefoon voor de eerste keer inschakelt of nadat je een reset naar fabriekswaarden hebt uitgevoerd, volg je de instructies op het scherm om te beginnen met het configureren van je telefoon.
  2. Wanneer je hierom wordt gevraagd, meldt je je aan bij je Google-account.
  3. Kies vanuit welke oude telefoon je apps en gegevens wilt herstellen.
  4. Kies voor het herstellen van alle apps of kies alleen de apps die je op je nieuwe telefoon wilt installeren.
  5. Volg de instructies op het scherm om het configureren van de telefoon af te ronden en de apps te herstellen.
Opmerking: Het herstellen van de achtergrond kan afhankelijk zijn van de compatibiliteit van de schermresolutie tussen je oude en nieuwe telefoon.