HTC Backup en herstellen

HTC back-up voor Android 5 Lollipop en eerder

Oudere HTC-telefoonmodellen met Android 5 Lollipop en eerder bieden nog steeds ondersteuning voor de HTC back-up-service.

Van het volgende kan een back-up worden gemaakt:

Startscherm Home-achtergrond, widgets en opmaak startscherm.
Accounts en wachtwoorden Bewaart de aanmeldgegevens voor vele populaire e-mail- en sociale netwerkaccounts, zoals Exchange ActiveSync, Outlook.com en POP/IMAP.
Lijst met apps Gratis apps die je hebt geïnstalleerd. Rastergrootte en sorteervolgorde van app-scherm.
Apps-instellingen en -gegevens Gegevens van HTC-apps, waaronder contacten, tekstberichten en oproepgeschiedenis.
Apparaatinstellingen Beltonen, Wi‍-Fi-netwerken en de wachtwoorden daarvoor, en bepaalde apparaatinstellingen.
Belangrijk: Het gebruik van een Wi‍-Fi-verbinding wordt aanbevolen. Afhankelijk van de hoeveelheid inhoud kan het maken van een handmatige back-up over een gegevensverbinding extra gegevenskosten opleveren en lang duren.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Back-up maken en opnieuw instellen.
  2. Als dit de eerste keer is dat je HTC back-up configureert en gebruikt, tik je op Back-upaccount > HTC-account.

Meld je aan bij je HTC-account met gebruik van je Google, Facebook of e-mailaccount. Kies vervolgens de cloudopslagaccount die je wilt gebruiken voor het maken van een back-up van je telefoon.

3. Tik op Nu back-up maken om handmatig een back-up te maken van je telefoon.
Je wordt aangeraden om dagelijks een back-up te maken van je telefoon wanneer het is verbonden met een Wi‍-Fi-netwerk. Schakel gewoon automatische back-up in.