Wat zit er in de Office hub?

Microsoft Office Mobile bevat moblele versies van Microsoft Office-toepassingen. Je vindt ze in de Office hub. Je kunt ook de Office hub gebruiken om documenten te openen en bewerken die online zijn opgeslagen.
  1. Schuif op het startscherm naar links.
  2. Tik op Office
  3. Schuif naar links of rechts over het scherm om de documenten en ander materiaal weer te geven.
    recent

Geeft een overzicht van alle documenten die je onlangs hebt geopend of opgeslagen.

In het scherm recent kun je ook Excel, PowerPoint en Word-documenten zoeken, openen of maken.

plaatsen

Open je Office-documenten die op je telefoon of online zijn opgeslagen, zoals in SkyDrive, Microsoft SharePoint, of Office 365.

Welke soorten bestanden kan ik in Office Mobile openen?

Toepassing Office Mobile Bestandsindelingen
Word Mobile .doc, .docx, .dot, .dotx, .dotm, .docm .txt, .rtf
Excel Mobile .xls, .xlsx, .xlt, .xltx, .xlsm, .xltm
PowerPoint Mobile .ppt, .pptx, .pps, .ppsx, .pptm, .ppsm