De toepassing Facebook
APPS EN OPTIES

De toepassing Facebook

De toepassing Facebook is een zelfstandige toepassing die u kunt gebruiken om de meeste dingen te doen die u normaal in een webbrowser op de Facebook-website zou doen.

Met de toepassing Facebook kunt u:
  • Uw gedachten delen en de status updates van anderen bekijken.
  • De lijst met vrienden bekijken en op de muur van een ander schrijven.
  • Geef commentaar op de post van een vriend.
  • Persoonlijke gegevens van een ander bekijken, inclusief foto-albums.
  • Uw Facebook-meldingen bekijken.
  • Een foto maken en deze direct naar uw Facebook-account uploaden.
  1. Tik in het beginscherm op > Facebook.
  2. Als dit de eerste keer is dat u Facebook gebruikt, volgt u de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden bij uw Facebook-account.
  3. Druk in het scherm News Feedop MENU en tik op Begin voor de andere functies.
Tip: In sommige schermen van Facebook kunt u een item ingedrukt houden om een optiemenu te openen.

Facebook-instellingen wijzigen

Druk in het scherm van Facebook op MENU en tik op Instellingen om de opties voor verversen en meldingen in te stellen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-legend